Wednesday, July 27, 2011

Wowww!! Aku ada kembar beb...

Hai selamat malam guys!!

Waaaa...terharu nyer...huhuhu. Entri ni special dedicate to my twins. Wahhh!! aku ada kembar ko...jangan jeles...ngeh3. Sebelum ni aku ada join segmen mari mencari kembar anjuran Cik Najihah. Alhamdulillah...tak sangka u akhirnya berjumpa juga dengan kembar2 ku. Bukan sorang tau tapi dua orang adik kembar pompuan yang comey lote & cute miut...hehehe. Kami berkongsi tarikh lahir yang sama iaitu 14 Februari. Antara kami bertiga aku yang paling tua...kira aku kakak sulung la kan (along)...Ain Syazana yang tengah (angah) dan Alia adik yang paling bongsu (achik). Amacam?? best kan...semua ada along, angah & achik...^_*

Woww!! rase cam best plak perasaan ada kembar ni...kami bukan kembar seibu & sebapa...bukan kembar seiras...bukan juga kembar siam...tetapi hanya kembar blogger yang berkongsi tarikh lahir yang sama tetapi seronok sesangat...hehehe...Korang nak kenal ngan adik2 kembar ku yang comey2 tu?? Meh kita berkenalan ngan mereka...p la korang usha2 dorang...nak lebih2 korang kena mintak izin ngan kak long dia dulu tau...muahaha...


AIN SYAZANA

ALIA 



p/s : to my dear twins...nice to know you all...keep in touch okay & take care....mmmuuaahhhh!!! love u all...:)

11 comments:

Ain Syazana said...

waa ta sangke along wat entry tuk angah..tq along..luv u so..do keep in touch ya!

BiNtaNg HaTi said...

hehehe...most welcome dear...(^_^)/

Ain Syazana said...

biase kat umah owang panggil adik but now kene biase an dengan angah laa..hee

BiNtaNg HaTi said...

owhh!! ye ke?? mesti anak manja ni kan...hehehe

Ain Syazana said...

sekarang neh ta boley manje2 dah..da jadik angah an haha

BiNtaNg HaTi said...

hahaha...dah naik pangkat sekarang ni manja2 tu kira bagi achik jer la eaaa...

Lieyly ︱ Alia said...

wahh tiba2 acik bangga gila neyh , HAHAH ! bahasakan diri acik teros , ngehh3 !!

bestnya !!

BiNtaNg HaTi said...

along pun excited tahap cipanzi dah ni dpt 2 org adik kembar segera...muahaha!!

cik najihah said...

sukenye tengok korang..semoga perkenalan ni akan berterusan hee

BiNtaNg HaTi said...

hehehe...insyaAllah cik najihah...tq sbb wujudkan segmen ni yg mempertemukan kami semua...:)

Ain Syazana said...

da macam jejak kaseh daa..hee..nway luv u all!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...