Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Erkkk?? Korang ada bran?? 
Kalau berani...mai la ramai2 kritik apa yang patut yer...
Sebarang cadangan & pandangan amatlah dialu-alukan...
Aku ni buta IT...so, silalah beri tunjuk ajar
tapi jangan kurang ajar lak yer nanti Abg Ben marah...:)


Sesape yang teringin nak kena kritik kaw2 punye cepat p register kat SINI.


p/s : korang kritik jer tau...jangan bako aku punye blog yg terchenta ni...huhuhu


11 comments:

Goblogz said...

salam , nak kritik nih, header tu buat mcm header ben baru cantik

dah folo blog anda dan ktirik blog saya kembali
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mish Apple said...

buat header . :)

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Norsa'adah Ahmad said...

sebab side bar yang panjang, jadi letak beberapa post di laman utama - contoh 5 posts. kalau panjang post lebih kurang yang ada di laman utama sekarang ni.

sila singgah sini plak, sila kritik jugak
http://mindasegarku.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

coklatberapi said...

ahaha tak tahu nak kritik apa..just nak cakap blog ni simple macam blog saya..saya buta IT..hee

BiNtaNg HaTi said...

@goblogz...w'salam, memang la jeles ngan header Abg Ben tu tp sy ni tak reti nak buat header...hari tu dah buat tp tak ngam plak ngan blog ni, pastu terus buang tak buat2 sampai skrg...hehehe

Mrs. Farhan said...

Blog archive, bloglist ngan labels, baik buatkan diorang scrollbar. Panjang berjela tu. Hehehhe. =D

Dan widget follower tu, kasi letak kat atas2 sikit k. =D

Kalau boleh, tukar la background yg menarik sikit, bg nampak blog kita ada kelainan. =D


http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

BiNtaNg HaTi said...

@mish apple...hmmm..memang nak buat header tu tp tak reti la, bab deko2 ni fail sikit..:)

BiNtaNg HaTi said...

@norsa'adah...ha'ah setuju ngan cadangan awk tu...pernah cuba buat camtu gak tp tak jadi, salah setting ke ape tak tau la...leh tolong ajarkan tak??

BiNtaNg HaTi said...

@coklat berapi...ehhh sama la kite, memang tak reti nak buat blog cantik2 cam org lain...hahaha

BiNtaNg HaTi said...

@mrs farhan...tq atas cadangan tu...tentang bloglist, blog archieve & labels tu memang nak buat scrollbar tp tak jadi la...leh tolong tak nak buat camne??

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...