Sunday, August 7, 2011

SEGMEN SIMPLE : NAK JOIN BLOGLIST NASZ BULAN OGOS 2011


Hai Guys!!!
 
Sementara nak tunggu mata mengantuk ni aku nak
join segmen saudara NASZ ni...
tapi tak tau la masih sempat ke tak ni...cuba jer la kan...
kalau ada rezeki boleh la join bloglist dia...
kalau tak sempat pun tak kisah la...hehehe.

Aku join segmen ni sesaje jer nak menambahkan kenalan...
Best juga dapat bertukar link ngan kengkawan yang lain ni.
Boleh tambah ilmu dalam dunia blogging...
Boleh bertukar pendapat dengan kengkawan blogger yang lain...
maklumlah aku ni masih budak mentah lagi dalam dunia blogging ni.

 Tahniah kepada Nasz sebab terpilih jadi 
blogger pilihan Abg Ben Ashaari kita tu...:)



2 comments:

NasZ said...

thanx sudi join. saya dah letak link dalam my august 2011 bloglist. ce check.hehe..

MOHD NASER.com

BiNtaNg HaTi said...

owh ye ke?? cpt & pantas, baru jer buat entri..hehehe...thanks nasz...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...