Tuesday, August 2, 2011

GiveAway EdY : still beauty...


Assalamualaikum...selamat pagi semua...:)


Ni first time aku join GA...tu pun sebab dah kena tag ngan adik kembarku si Angah tu...

Syarat2 nak join :

1. Buat satu entry bertajuk "GiveAway EdY : still beauty"...

2. Follow 2 blog di bawah ini
    

3. Tag at least sorang blogger lain...pastikan dorang tahu okey...Dak cute yang aku nak tag adalah si kembar bongsu...Achik...^_^

Cik Liely Alia


Meh join reramai...hadiah menarik menanti anda. 
Tarikh tutup penyertaan 11.59 malam 7 Ogos 2011...cepat sebelum terlambat!!



10 comments:

Lieyly ︱ Alia said...

hee , kena tag ngn along ^^
kehh3 ! nti acik join oke ^^
thanks tag along ! syg along :)

BiNtaNg HaTi said...

hahaha...most welcome dear...cayang achik juga...^_^
dah byk hari kena tag ngan angah tp x sempat2 along nak join...
join achik jgn tak join...menarik gak hadiah tu, sangkut salah satu kira orait la kan...hehehe

Lieyly ︱ Alia said...

heee , dah buat entry tuh along ^^
haha ! along busy ka ?? :)
tgok2 xsngkut satu pon..kehh3 !

BiNtaNg HaTi said...

amboiii...laju jer achik nih..keh3
tak bz pun tgh rehat ni..kalau tak sangkut satu, sangkut 2,3 pun jadi la...hahaha

Lieyly ︱ Alia said...

HAHA , kena tangkas dan pantas along ! heheh ! amin..mintak2 bnyak pon oke kan...kehh3 !

BiNtaNg HaTi said...

bagus2..segera bertindak...hehehe

Edy Zaidi said...

thanks sudi join giveaway ni...selamat berpuasa & good luck yer...:)

BiNtaNg HaTi said...

@edy zaidi...most welcome...selamat berpuasa juga yea...:)

BeloG MTT said...

Gudluckkk ! :)

BiNtaNg HaTi said...

tq MTT...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...