Friday, August 26, 2011

Horayyy...jommm balik kampung !!


Salam penuh keceriaan untuk semua...:)

Hohoho balik kampung...
Hohoho balik kampung...
Hohoho balik kampung...
Hati riang...hehehe...

Mood happy giler2 nak balik kampung. Last update dari Putrajaya...jap lagi dah nak bertolak balik ke Kelate. Hari ni aku keje half day sahaja...alhamdulillah dapat kelepasan daripada big boss kerana segala report telah disiapkan & kerja2 yang diamanahkan telah dibereskan sebelum balik bercuti hari raya. Lengang...sunyi dan sepi opis hari ni selepas waktu rehat tengahari, masing2 dah balik kampung...yang tinggal 2,3 orang jer...hehehe.

Saat ini aku sedang menunggu adik2 ku datang menjemput untuk pulang ke kampung halaman. Doakan semoga perjalanan kami lancar dan selamat sampai ke kampung halaman dengan selamat. Kepada kawan2 yang pulang ke kampung masing2 tu pesanan ikhlas dariku...selamat jalan & berhati2 di jalan raya, ingatlah orang tersayang yang menunggu kalian semua. Salam permisi...babai semua...^_^



4 comments:

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

BiNtaNg HaTi said...

tq..salam ramadhan & salam aidilfitri utk ajeyyrawk...:)

Lieyly ︱ Alia said...

wahhh nak ikot along jgk :D

BiNtaNg HaTi said...

bolehhhh aje achik...jommmm...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...