Wednesday, August 24, 2011

Kotak Bulat bertanya...aku dah jawab neh !!

Salam penuh keceriaan untuk semua...:)

Semalam aku ada buat entry pasal terima special mengatar daripada kembar aku si Angah tu kan...and then tengahari tadi Kotak Bulat ada tinggalkan pertanyaan kat entry tu. Apa kebenda mengatar neh?? Actually, aku sendiri pun tak tau apa maksud sebenar mengatar tu...hehehe. First time gak dengar pasal benda alah ni, tu pun baca kat entry Angah tu. 

Hmmm...pada pandangan aku la kan...mengatar ni ala2 tatarias kot...sebab korang bleh rias & touch up wajah tu ikut sesuka hati dan kehendak jiwa korang jer. Letak sini...touch up sana...tambah sinun...taraaa!! jadilah wajah impian korang. Aku ada gak try buat tapi tak siap...tak cukup sifat...hehehe. Biasalah orang pemalas cenggitu ler jadi nyer. Tapi mengatar yang Angah buat untuk aku memang sangat2 comey tau...i love it...(^_^)/

Aku a.k.a Along

Ni mengatar yang dibuat special untuk aku...amacam cute tak?? Woww!! Eiffel Tower...kat Paris tu beb...Agak2 korang jeles tahap cipan tak...hehehe. Thanks Angah for this special mengatar...^_^


Achik

 Yang ni plak khas untuk kembarku si bongsu Achik...comey kan kan kan?? Bukan main bergaya lagi yer ngan gitar tong tu...ala2 Ana Raffali la plak...:)

Yeahhh!! gandingan mantap Along, Angah & Achik...:)


Kat bawah ni plak mengatar yang Angah buat dedicated for boys & girls...rajin sungguh budak sorang ni...hehehe. Semua comey2..cute2...smart gitu kan...  






So, kalau korang nak cuba mangatar ni just click HERE!

1st step : choose the gender

2nd step : choose and click choose and click  :)


Enjoy guys!!


p/s : semua mengatar ni aku ambik daripada entry Ain Syazana @ Angah...psttt!! Along kidnap dorang daripada blog Angah...jangan marah tau nanti cepat tua...hehehe...



3 comments:

petuapakar said...

salam ramadhan n selamat menyambut syawalklik sini untuk follow saya kembali

BiNtaNg HaTi said...

selamat menyambut hari raya aidilfitri petuapakar...^_^

Anonymous said...

awal yang baik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...