Saturday, August 20, 2011

Hmmmm...tak tau nak letak tajuk apa...:)


Salam penuh keceriaan untuk semua...

Hai hai hai...wassup geng...rindu serindu rindunya ngan korang semua...:)

Rasa letih giler hari ni tapi sebab tak tahan menanggung rindu ngan blog ni, tak kira aku nak update jugak malam ni. Entry sebelum ni 9hb...hari ni 19hb. Fuhhh...lama giler tak update & jenguk blog ni. Agak lama juga aku menyepi dari dunia maya ni...naik bersawang dah blog ni...huhuhu.

Kepada teman2 yang bertanya...terima kasih kerana sudi juga mengambil berat & bertanya khabar tentang diri ini walau kita tidak pernah bersua muka. Rupanya ada juga yang perasan aku takde dalam dunia maya ni. Tapi berbanyak maaf sebab tak sempat nak balas PM korang kat mukabuku tu. Aku bukan menghilangkan diri okey...masih ada di bumi Malaysia ini. Aku bukan merajuk atau membawa diri...tidak sama sekali. Setiaku masih di sini...ececehh. 

Sejak kebelakangan ini kesibukan melanda diriku...kat opis memang takde can nak online. Dari pagi sampai ke petang mengadap keje keje dan keje...mau termuntah hijau dah rasanya...huhuhu. Time rehat pun tak sempat nak online sebab aku menjoinkan diri dalam program taddarus Al-Quran kat opis tu. Best gak join program camni...alhamdulillah boleh la menambahkan pahala ibadat aku di bulan yang mulia ini. Teringat lak kenangan mengaji ramai2 masa zaman muda2 dulu...tok guru mengaji tu sikit punya garang beb...imam masjid tu...bakal pak mertuaku yang tak jadi...opppssss...:)

Hmmm...balik umah memang dah tak larat...dengan berdirinya setiap hari dalam bas...bersesak2 pulak ngan makhluk2 asing...ehhh bukan, warga asing la...dengan jalan jem lagi kaki aku pun dah naik jem sama...huhuhu. Keluar opis jam 5 petang hampir kul 7 baru sampai umah...memang penat giler. Sejak hari pertama puasa lagi aku and the geng tak pernah dapat duduk dalam bas time balik kerja. Entah dari mana datangnya semua makhuk2 asing yang conquer seat kat dalam bas tu pun aku tak tau la...dugaan betul la...sabor je la. Nyaris2 gak 2, 3 kali hidung kami yang tak berapa nak mancung ni nak mencium lantai bas tatkala drebar bas membuat aksi ala2 pemandu F1. Hampeh betul...

Seharian mengadap pc kat opis...kat umah dah tak lalu nak mengadap lappy lagi. Balik terawih jer terus pengsan sampai pagi...nasib baik la alarm clock aku selalu berkokok setiap pagi...kalau tak maunya terbabas, kesiangan la jawabnya...ngeh3. Soriiii sangat2 kat teman2 yang belum sempat aku balas kunjungan kalian...terima kasih kerana sudi singgah sini. InsyaAllah kalau tiada aral melintang cuti hujung minggu ni aku akan berblogging sampai lebam...hehehe. Kelopak mata dah tak boleh nak buka ni...lain kali la sambung cerita lagi. Okey guys...gudnite...(~_~)





6 comments:

asamasin said...

nite.. :D
haha..nice entry.. :D

Ain Syazana said...

alonggg!! memang lame along tak hupdate kan..be strong ngeh3

BiNtaNg HaTi said...

@asamasin...entry merapu meraban jer tu...hahaha..

BiNtaNg HaTi said...

angah!! sengaja bagi peluang kat angah rindu pada along...hehehe..

Ain Syazana said...

oke lah angah ngaku yg angah rindu along hee *tangan kat dada mata tgk atas haha

BiNtaNg HaTi said...

uikksss...cam tak ikhlas jer rindu tu...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...