Saturday, June 25, 2011

"Umar Faruq : Promosi Blog Aku !!"




Wassupp geng!!!

Berita baekkk punye...promosi sempena raya ni jangan lepaskan peluang...hehehe...

Promosi blog??
Apa yang nak di promote ni erkk...
Blog aku ni takde la best mana pun hanya sekadar ruangan tempat aku meluahkan apa yang dirasai, dialami & berkongsi cerita.

Aku masih baru dalam dunia blogging ni...baru belajar nak bertatih2...
So, kalau ada pandangan & tunjuk ajar daripada korang jangan la segan2 bagi kat budak mentah ni yea...:)

Nak promote blog korang jugak?? Klik sini ok.



10 comments:

Umar Faruq said...

dont worry.. masing2 ada permulaan.. yang penting cari ilmu untuk blogging kalau nak berjaya.. ehehe.. :)

Copy link bawah ini dan promosi blog anda setiap kali anda komen..
http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html

A M E ! said...

hello . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . :D good luck ya in promoting your blog .

ohh btw , have a great weekend ya . :) do take care ! :)) and jemput singgah blog ame ya . ;)

Met bUjang said...

bujang dtg bawak hadiah... tapi tertinggal dekat blog bujang haha Jom pegi sana :)

iLa VaNiLLa said...

retis tu hape?? tp papehal kan dtg blog ila yew.. ^^ klu cukup 300 ad 1 contest menarik !

dgn x malunyew ila telh pomote blog ila kt cini.. ^^ asal ad baw kopi yew??


http://vanillasynus.blogspot.com/

BiNtaNg HaTi said...

@umar faruq...yupp!! baru nak belajar & menimba ilmu dlm dunia blogging...tq bagi sy semangat...hehehe

BiNtaNg HaTi said...

@hai A M E...have a nice day to u too..tq sudi singgah..tunggu ya nanti nak p terjah kat sana...:)

BiNtaNg HaTi said...

@bujang...tertinggal ke sengaja tinggal tu?? kalu p sana nanti jgn buat2 lupa lak hadiah tu yea..huhuhu

BiNtaNg HaTi said...

@ila vanilla...entah la sy pun tak tau retis tu ape, kena tanye otai2 la ni...huhuhu..takyah la malu2 kat sini yea buat jer cam umah sendiri...hehehe

Syarifah Ashikin said...

salam... singgah!!! jln2.... dr blog UF...

http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html
http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/06/umar-faruq-promosi-blog-aku.html

BiNtaNg HaTi said...

@syarifah...w'salam...welcome dear jgn malu2 erk..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...