Tuesday, June 28, 2011

Pssstttt...nak tahu rahsia tak??


Haiii kengkawanku yang hensem bergaya & cantik jelita....selamat petang semua....:)

Rasa2 korang apa yg aku rasa saat ini??...dan apa pulak yang korang rasa yer?? Hmmm...tak kisah ler apa yang aku rasa dan korang rasa...petang ni aku ada benda nak share ngan korang...ada something yang aku nak bagitau korang semua...nak tahu tak?? kalau nak tau jommmm baca kat bawah....nanti korang akan tahu rahsia tu...jangan lupa baca sampai habis tau....selamat berjaya!!!!

1- Eermmm...nak cakap sikit neh kat korang.. baca NO 5
2- Mmmm..camne ekkk nak cakap? Baca je la NO 8
3- Nak tau erkk? ermmm...baca NO 9
4- Huhh..daripada pening baik baca jap NO 15
5- Camne ekkk nak cakap...baca NO 17 je k..
6- Kite nak cakap sekarang tapi lebih baik baca NO 16
7- Kite akan cakap tapi baca dulu NO 2
8- Yang kite nak cakap neh simple jek..tapi baca dulu NO 4 k?
9- Tak payah la berdebar2 camtu...cuma baca jap NO 18
10- Belum lagi la...baca NO 19 ye..
11- Dah penat erkk? rilek ler...baca jap NO 13
12- Sebenarnya kite nak cakap kalau...(ahh baca no 3 la)
13- Tinggal sikit jek lagi baca NO 20
14- Arrghh...penat nih..baca NO 1
15- Adush...dah pening dah ni.. baca la NO 6
16- Lorh...masih tak paham lagi ker? Baca NO 12
17- Adesss...nak cakap neh..baca NO 7
18- Kite tak tau kalau awak paham..tolong baca NO 10
19. Baca NO 11 dengan tenang ye..nanti awak akan tau..
20- Okey2...sekarang kita cakap..baca NO 14...tapi slow2 jek k...



hahahahaha....amacam dapat jawapan tak...ape rahsia tu???....jangan marah yer kengkawan...terapi di petang hari untuk menghilangkan mengantuk....peace...(^_^)/

6 comments:

NasZ said...

memang dah terkena sebelum ni..hehe..

MOHD NASER.com

BiNtaNg HaTi said...

hehehe...tau takpe nasz...memang pernah terkena kat FB..sesaje post kat sini nak menghilangkan kemengantukkan ni...:)

syira said...

Ini, sampai esok pagi pun tak habis..huahuahua

Nadzirah K. said...

hahaha...
memang sampai bile2 pun x hbs...hehehe

BiNtaNg HaTi said...

@shira...alaaa jgn la majuk yunk...dah bgtau tu rahsia dia...hehehe

BiNtaNg HaTi said...

@nadzirah...cuba baca pelan2 mesti habis punye...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...