Wednesday, June 22, 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU


Percubaan kedua join segmen Abang Ben...
Berminat nak join sama klik SINI.

Peace!!!
>>> Happy Blogging <<<


17 comments:

mate saya bulat said...

http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuRuL said...

hi..
am here..
:))

http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Areliff said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Подтверждаю said...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
singgah kembali jika sudi~

kalau dah singgah blog pakcik,
terima kasih~
pakcik buat entri khas sat lagi naa


=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad said...

salam,
ingin blog anda dipromosi...:)

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said...

Singgah kat blog comel ni jap... tq

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

BiNtaNg HaTi said...

salam kenal semua...thanks guys sudi singgah sini...tunggu naa satgi nak p terjah hangpa plak...hehehe..

genkconer said...

Walaupun dah lewat genk ttp
Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

BiNtaNg HaTi said...

Thanks ya Genk...takpe lambat pun asal selamat sampai...orait link tu akan dimasukkan dlm list nanti...jap nak g skodeng Genk jugak...:)

Shehan Ismail said...

tq.. u r listed in my senarai putih.. ;p http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/senarai-putih-aku-promosi-kau-promosi.html

Golden Rose said...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...