Thursday, June 23, 2011

Kongsi Trafik Dan Tukar Link


  


Alhamdulillah...kekenyangan selepas makan malam. 
Lepak2 duduk bersandar di bangku kosong ternampak ada segmen la pulak. 
Apa lagi dengan sepantas kilat turut serta untuk memeriahkan suasana.
Actually, Bangku Kosong dah lama tersenarai dalam my bloglist tapi lebih suka jadi silent reader jer. 
Kiranya blog ni antara salah satu blog yang menjadi pilihan hatiku la. 
Suka lepak sini sebab banyak dapat tips & info2 menarik. 
Nak tahu lebih lanjut & berminat untuk join lihat  kat sini.



6 comments:

hasrul hassan said...

Terima kasih ... :)

BiNtaNg HaTi said...

sama2...banyak yg dipelajari drp bangku kosong...sila beri tunjuk ajar yea...:)

アヌム ちゃん said...

dulu penah join jugak.hee

BiNtaNg HaTi said...

hehehe...best je kan boleh memeriahkan suasana...

hasrul hassan said...

HMm .. mana yang dapat saya beri, saya akan beri di BANGKU KOSONG .. :)

BiNtaNg HaTi said...

tq uncle...nanti boleh la sy tanye kalau tak tahu..hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...