Wednesday, June 22, 2011

Thanks handsome guys & pretty women...cayang korang!!!

Salam penuh ceria untuk semua...

Phewww!!!...penat wehhh jalan terkedek2 mengalahkan itik pulang petang ni. Semangat berkobar2 untuk melakukan aksi terjah menerjah blog kengkawan malam ni terbantut dek kepantasan line tenet yang memang superb lembap tahap siput babi. Adoyyaaiii...bikin panas betul line tenet ni...huhuhu.

Walaupun terpaksa berhempas pulas menyerang dengan keadaan berukband yang seakan ingin mogok setahun ni akhirnya aku berjaya menyerang balas blogger2 yang singgah & meninggalkan link mereka kat entri aku. Petang tadi tak berkesempatan nak join korang untuk melakukan promosi besar-besaran tu...insyaAllah lain kali aku join dengan bergaya nyer...hehehe.

Woww!!!...memang hebat dan gempak la...ramai rupa nyer yang join segmen Abg Ben Aku Promosi Kau Promosi Aku petang tadi. Kalau nak tau jumlah & senarai mereka yang join skodeng2 kat Belog MTT ni.

By the way...aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada jejaka2 hensem bergaya & wanita2 cantik jelita yang sudi singgah ke teratak buruk aku nih....huhuhu. Terima kasih daun keladi, lain kali jangan serik nak singgah lagi....cayang korang semua...mmuuaahhh!!!

~ Mereka yang hensem bergaya & cantik jelita ~


p/s : rajin2 & jangan malu2 la eyhh nak usha2 blog dorang....(^_^)/

7 comments:

PapaMacho said...

Hi dear.., Papa dah singgah kat blog ni dan follow.. Penat berblogwalking yee? Takpee.. janji berbaloi.. =)

Подтверждаю said...

as salam..

terima kasih ;)
seakrang turn pakcik tolong tuaikan hasil tanaman

=)

BiNtaNg HaTi said...

@PapaMacho...morning papa tq byk2 yea...memang penat dengan line tenet yg cam hampeh semalam tp enjoy...banyak lg yg tak sempat terjah ni...:)

@Waalaikumussalam pakcik...terima kasih kembali...hasil2 tanaman tu kongsi2 la kat sini juga yer...hehehe.

Shehan Ismail said...

penat namun membuahkan hasil. heeee.. Mommy dapat tambahan followers melalui segmen macam nih.. klu nk folo Mommy pn xpe.. sbb blog Mommy xde macam diari yg kita tulis tuh. I'allah, Mommy akan sentiasa bg fresh entry utk korang suma senyum, jd prihatin & berhati2. ewah.. nak tau lebey lanjut? usha la blog mommy.. http://shehanzstudio.blogspot.com/
anyway, tq listkan mommy kt cni.. no.14

BiNtaNg HaTi said...

huhuhu...sama2 kasih mommy...penat sebab line tenet yg laju mengalahkan F1 jer...memang happening & enjoy join segmen ni...banyak lg yg lum sempat terjah...semua list yg kat atas tu BH dah follow...^_^

Bro ahmad said...

salam, thank promosi
tahniah blog anda di dasbord depan promosi selama seminggu bernombor-59

BiNtaNg HaTi said...

waalaikumussalam...tq bro ahmad...dah p terjah jap tadi...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...