Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHARI : 5 BLOG PILIHAN HATI



Tetiba rasa gatal tangan plak nak join segmen BEN ASHARI ni...hehehe.
Tutup pukul 10...masih sempat lagi kot kalau nak join ni...

5 BLOG PILIHAN HATIKU:

Suka dengan celoteh dan entri2 beliau yang sempoi tu. Memang santai la lepak2 kat blog ni.

2. BANGKU KOSONG
Suka lepak sini sebab banyak info2 menarik kat sini.

3. ELIA : SHORT & SWEET
Suka sesangat baca kisah2 hidup beliau yang sweet tu dan sebab terjatuh chenta mengikuti kisah cinta diorang la aku terbuka hati nak ada blog sendiri...hehehe.

Memang serius best giler blog ni...entri2 dia boleh buat aku tergelak & senyum sensorang...:)

Blog baru tapi...wowww!!! dia punye follower mencanak2 naik dalam sekelip mata dan suka opkoz la sebab entri2 dia jiwang2 gitu.

Ok...siap.
Hmmm...sebenarnya banyak la blog2 yang aku minat.
Tak tau nak senarai yang mana satu, kalu boleh semua nak masukkan tapi terhad untuk 5 la plak.



7 comments:

Zul Fattah said...

terjah dia... serangggg

fyna said...

fyna singgah dari segmen abg ben...



jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

nurul nadia nasir said...

salam singgah dri blog BA!

BiNtaNg HaTi said...

zul...wehhh!! terkejut ambo ada oghe serang hr ni...thanks sudi terjah sini...:XD

fyna...singgah jer jgn malu2 ekk...:)

nadia...salam kenal...lain kali singgah la lg yer..nti leh hangout sama2...hehehe

nadia rosle said...

Datang terjah dari segmen di blog Ben (:

Selamat berkenalan (:

BiNtaNg HaTi said...

hai nadia...thanks sudi singgah...salam kenal...:)

Ninie Dora said...

ninie singgah blog kamu :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

singgah lee, jgn segan2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...