Thursday, November 3, 2011

Header daripada si kembar


Salam penuh keceriaan untuk semua...:)

Tragedi Oktober telah berlalu...kini November datang lagi. Pejam celik pejam celik dah masuk bulan November rupa nyer. Pasni bulan Disember...pastu masuk tahun baru pulak...cepatnya masa berlalu. Hari berganti minggu...minggu berganti bulan..bulan berganti tahun. Tetiba terasa rindu akan detik2 yang telah dilewati. Adesss...touching pulak memalam ni bertemankan lagu Menghitung Hari ni. Hmmm...menghitung hari detik demi detik...sesungguhnya tak sabar menunggu hari esok. Haishhh!! tak sabar nak balik kampung ni. Yeaayyy...esok malam balik kampung...:)

Hai guys, korang perasan tak yang blog my sweet corner ni dah ada header?? Haaa...tak perasan?? Napok bebeno kome2 dan mike2 semua ni tak masuk blog aku kan...huhuhu. Tak kisah la korang tak masuk ke..singgah sini ke..tapi aku nak kabo jugak...header ni adalah pemberian si kembar aku tu...Alia a.k.a Achik. Bagi mereka yang mengikuti blog ni mesti dah tau aku ada kembar kan...kalau yang belum tahu boleh baca kisah aku dan kembar2 ini kat entri ini dan juga di sini.






Amacam cantik tak hasil kerastangan Si Achik ni?? Berbakat dan kreatif juga si kecik ni rupanya...hehehe. Sekejap jer Achik buat header ni tak sampai setengah jam tu...tak sempat aku habiskan goreng keropok lekor, dia dah siapkan header ni. Kalau nak harapkan aku yang buat mau nyer berhari2 tu tak pun berbulan2 kot, pastu bukan jadi header...ntah apa2 la jadinya. Lagipun aku memang tak reti bab2 camni...tangan tak berseni la katakan. Aku suka ngan header ni...simple tapi comeyyy...sweet jer ada bintang kejora kat situ kan kan kan. Terima kasih daun keladi Achik...lain kali boleh la buat lagi...cayang Achik...muahhh3...^_*



4 comments:

Zulfikar Hazri said...

untunglah sapa terer wat header kan? aku tak pandai la T__T

Lieyly ︱ Alia said...

heheh along puji lebih2 ja..acik wat xcantik mana pon..hehe !

along suka bintang , tuh kena letak bintang bnyak2..ehehe ! :D

thanks along..syg along !

BiNtaNg HaTi said...

@zulfikar...sama la kita...huhuhu

BiNtaNg HaTi said...

@achik...suka2, bintang kehidupan tuuu...hehehe

dah lawa sgt la tu..thanks a lot dear...^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...