Monday, October 10, 2011

"SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER"



Salam penuh keceriaan untuk semua...:)

Pheww...dah lama aku tak join segmen. 
Usha2 kat dashboard tadi nampak plak Skytech Belog ni anjur segmen. 
Best gak kalau join ni...leh menambahkan kenalan kan. 
Sesape yang nak join gak meh klik sini dengan segera.
Penyertaan di saat2 terakhir...harap2 masih diterima la yer tuan umah...:) 



18 comments:

Ezad Skytech said...

hee..masih sempat lagi..lagi 30 minit tu...:D

btw..thankz ye sebab join segmen ni..:D
Lepas ni boleh la tukar2 bloglist ke..tukar feed ke..

Selamat berkenalan antara rakan2 blogger..Happy blogging :)

BiNtaNg HaTi said...

hehe..thanks ezad, nasib baik tak kena reject...:)

ArulchelseA said...

jom kenal2...dari segmen ni jugak no 100..;)

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama..
jom singgah balik.

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/

happy blogging :P

EyqaLuvender said...

slm knl...
dr segmen ezad skytech.
happy blogging ^_^

Acik said...

salam kenal. acikpun join segmen ni ...

sis92 said...

jom folo blog :)
http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

AzatLazat said...

:)
mulakan hari dengan senyuman
semoga terjalin akrab persahabatan

BiNtaNg HaTi said...

@arulchelsea..jommm...yg jauh kita dekat2 kan, yg dekat kita mesra2 kan...^_*

BiNtaNg HaTi said...

@faridah nazurah..tq sudi singgah sini, happy blogging too...:)

BiNtaNg HaTi said...

@eyqaluvender...selamat berkenalan yer dear...:P

BiNtaNg HaTi said...

@acik...sama la kite...hehehe

BiNtaNg HaTi said...

@sis92...hola sis, tq bertandang ke mari...u follow i folowww..waiting for me k...^_^

BiNtaNg HaTi said...

@azatlazat...senyum seindah suria yg membawa cahaya...senyum sokmo deh...hehehe

Mya said...

salam singgah dan folow daripada segemtn yang sama =) nice blog =D

BiNtaNg HaTi said...

@mya...waalaikumussalam...terima kasih daun keladi, lain kali singgah la lagi...^_^

hira said...

salam perkenalan. datang berkunjung :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

BiNtaNg HaTi said...

@hira...hai hira, selamat berkenalan...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...