Tuesday, October 11, 2011

Rindu kamu...sayang kamu

Salam penuh keceriaan untuk semua...:)

Hye...wassup geng?? Rindu kamu..kamu..kamu & kamu semua...^_^

Semenjak dua menjak ni aktiviti blogging aku memang slow...nak buka blog sendiri pun tak sempat, apatah lagi nak rewang2 kat blog orang lain...huhuhu. 

Sibuk. Masa terbatas.

Amboiii...kemain lagi kan...bz mengalahkan menteri...hehehe. Memang bz pun. Actually, aku baru pindah umah...so banyak benda nak kena buat...angkut barang, kemas umah & settlekan apa yang perlu. 

Sibuk ngan kerja pun satu hal. Berlambak2 tugasan yang nak kena siapkan. Kebetulan baru2 ni my lady boss dapat berpindah balik ke negeri kelahirannya, banyak plak aku nak kena cover. My lady boss yang baru dah ada tapi sehingga hari ni aku tak sempat berkolaborasi lagi denggannya. Hari pertama masuk unit aku, dia dah outstation...ada taklimat di Melaka. Minggu ni plak my lady boss nun jauh di Sabah. Adesss!! tak sempat lagi kami nak beramah mesra.

Sibuk...kekangan masa...nak hupdate pun tak sempat. Namun...sesungguhnya aku rindu. Rindu nak baca celoteh2 korang, tengok gambar2 korang, jenjalan skodeng2 blog korang, jerit2 tinggalkan tapak kaki kat shoutbox korang, komen2 entri korang...aduhhh...rindu serindu rindu nyer...

Terima kasih kepada kamu, kamu & kamu sekalian yang sudi bertandang ke sini. Don't worry be happy guys...aku akan berkunjung balas ke blog kalian. Kalau bukan hari ini, mungkin esok atau lusa aku akan menjengah...tungguuuuu ok. Apa yang penting tinggalkan jejak...InsyaAllah i follow...:)

Mmmuuaaahhhh!! 

Sayang korang...jumpa di sana...ehhh, jumpa di next entry...hehehe.




4 comments:

BeloG MTT said...

Utamakan yang mana perlu di utamakan dulu k dear :)

BiNtaNg HaTi said...

@MTT...yesss madam!!...:)

zila4ever said...

blog aq pun dh ada sarang labah2..he hee

BiNtaNg HaTi said...

@zila4ever...jap lg beranak pinak la dorang kat situ...keh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...