Wednesday, October 19, 2011

Saya, Blog dan Pembaca


Selamat tengahari semua !!

Woww!! Abang Ben buat segmen...jom2 join...klik SINI.
Orang sibuk dok lunch aku sibuk join segmen plak...haishhh!! 
Bukan aku diet okay...tapi perut masih kenyang lagi ni.
Kalau lapar pas ni, makan yang ringan2 jer...
Stok biskut kering banyak dalam laci ni....hehehe.


SAYA
Seorang yang simple jer...menjalani kehidupan yang sederhana...ceria dan senyum sokmo...:)


BLOG

Actually takde apa yang istimewa pun tentang blog ni. Saje suka2 buat blog...aku merapu meraban jer kat dalam ni...hehehe. Lagipun aku bukanlah seorang blogger yang tegar. Time ada kelapangan...ada cerita...ada la aku merapu dalam ni, kalau tak bersawang la jawabnya. Kiranya satu ruangan untuk aku meluahkan dan kongsikan apa2 saja. 


PEMBACA

Sudah tentu la kamu...kamu...kamu dan kamu sekalian yang sudi singgah dan membaca entri2 merapu dari aku. Blog tak femes ni entah ada entah kan takde orang nak baca kan...ngeh3. Apapun terima kasih daun keladi kepada si cantik manis jelita & si tampan kacak bergaya yang sudi singgah dan komen2 kat sini.
Kunjungan anda amatlah dihargai.
Kalian adalah pembakar semangat ku untuk berblogging.
Salam perkenalan untuk semua & happy blogging...^_^



10 comments:

Lieyly ︱ Alia said...

acik pon salah sorang pembaca :)

BiNtaNg HaTi said...

hehehe...tq dear...cayang achik...:)

Ieka Luvika said...

keep on blogging cyg :)
follow u back.. ^^

BiNtaNg HaTi said...

terima kasih daun keladi ieka luvieka...rajin2 la singgah lg...(",)

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

yuhuuu... dtg singgah belog awk plop... dri segmen yg same... wiuhuuuu... putri katak d sni.... :)

BiNtaNg HaTi said...

wowowoo...jemput la masuk..dah hampar karpet merah khas utk putri katak...hehehe

ave maria said...

i pon baru nak ber blogging...
xrety pon camnew nk wat...aiyooo

BiNtaNg HaTi said...

@ave maria...takpe pelan2 belajar...i pun sama gak bukan reti pun, main hentam jer ni...hehehe

Amanina Nasuha said...

belalang singgah dri segmen yg sma..mne btton follow?

BiNtaNg HaTi said...

@amanina nasuha...alamakk xde ke?? ada je kat situ, mungkin line x elok kot tu yg x keluar...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...