Friday, October 21, 2011

Cinta Di Muka Buku....tapiii...Putus Di Twitter...alamakkkk !!


Hello guys...


 Cinta muka buku??

Ehhh...
Ehhh...

Dah putus di twitter??

Ape kes ??


Amboiii...
Dulu kemain lagi bercintan cintun di laman muka buku...
Sekarang dah putus di twitter plak...adoyyaiii !!
Canggih manggih betul bebudak zaman IT nih. 
Bercinta di alam cyber...putus pun di alam maya jugak...huhuhu
Macam2 hal la...apa kata kita layan kisah cinta dorang...:)


Permulaan sebuah kisah cinta...
detik pertemuan di muka buku...mula berputik dan berkembang mekar...






Namun...

Mengapa begini akhirnya sebuah kisah...???







 Hahahaha...
Sangat cool okay lagu2 nih...last part yang tak bleh blah betul...:)
Ada sapa2 yang nak miliki cinta yang last tu??



2 comments:

Zulfikar Hazri said...

haha, lawak, best pulak dia buat lagu mcm ni... :)

BiNtaNg HaTi said...

@zulfikar hazri...tu la pasal, berbakat & kreatif dorang ni..best plak ada kesinambungan kisah camni kan...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...