Thursday, September 1, 2011

Yeahhaa!! Wajah baru blogku

Salam penuh keceriaan untuk semua...:)

Aksi kekenyangan selepas kena penangan mee kari dan sate rusa kiriman daripada mak sedara petang tadi. Uwwaa...aku tak dapat join misi beraya kat umah dorang tadi sebab tetiba terima mesej daripada seorang teman dan family nak datang beraya kat umah...tunggu punye tunggu mereka plak tak dapat hadir sebab menerima kunjungan saudara dari jauh. Nak buat camne takde jodoh kami nak jumpa...huhuhu. Apapun juadah kiriman Mak Uda ku memang terbaekk dari dapur...sedap seyh...terima kasih daun keladi lain kali kirim la lagi...:)

Woww!! Blogspot buat updated blogger interface. Petang tadi aku tengok ramai gak blogger yang review pasal ni dan bertukar kepada hosting yang terbaru ni. Hmmm...aku tak rasa nak tukar lagi kot buat masa ni...esok lusa tak tau la kan...hehehe. Tapi kan...tapi kan...aku rasa nak tukar sesuatu la...korang nak tau apa??

Tadaaa!! 

Bertukar!!

Tukar background jer pun...itu pun nak kecoh kan...hehehe. Background ni aku ambil daripada blog Kotak Bulat. Banyak tau dia buat background comel untuk kengkawan. Semua comey2 & cute. Aku berkenan yang ni...sweet jer tengok. Nak kata warna hijau tak juga...nak kata biru pun tak juga tapi nice la colour dia...memang memikat kalbu betoiii. Dulu colour pinky....sekarang nampak lebih ceria kot ngan colour baru ni. Sebelum ni pun ada gak yang kritik blog aku ni...tapi tak menyempat nyempat lagi nak tukar. Cuma satu jer lagi yang kurang...header jer yang belum ada. Tang header tu memang aku tak reti nak buat. Sape2 yang rase baik hati nak sponsor tu sila2 kan la...buat muka tak malu ni...ngeee.

So, ape pandangan korang ngan background baru nih...ngam tak?? Ada apa2 komen daripada anda??


4 comments:

dylla abas said...

yes..it's simple..but nice :)

BiNtaNg HaTi said...

@dylla..simple itu menarik...hehehe

Goblogz said...

sate rusaaa..nyam!

BiNtaNg HaTi said...

@goblogz...yummmyyy!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...