Thursday, September 1, 2011

Muslimah loving...lakaran untukku daripada rakan blogger





Salam penuh keceriaan untuk semua...:)

Masih lagi dalam mood merdeka raya...
saje nak share entry ni jap ngan korang semua...
Actually, sebelum raya lagi aku nak share entry ni ngan kengkawan semua 
tetapi busy ngan persiapan raya dan melayan karenah anak2 buah 
maka tak sempat la aku nak mengonlinekan diri.

Haaaa...ni adalah lakaran potret aku daripada seorang
rakan blogger iaitu Acik Apis
Kalau korang nak kenal ni la wajah Cik Bintang Hati dalam versi potret...
comey & ayu kan...mood terlebey perasan sudah...keh3. 
Jangan korang muntah darah plak membaca nyer yea...:)
Amacam?? Ada yang terjatuh chenta ke nengok potret yang cun melecun nih...muahaha. 

Acik Apis ni memang kreatif & berbakat tau. 
Semua hasil karya dia semua comey2, kiut miut, cun melecun, cantik tertarik memang daboom la. 

Tak percaya?? Korang pi la godek2 & usha kat SINI.
Dek kerana terpikat hasil karya dia untuk rakan2 blogger lain yang lawa2 tu...
aku dengan muka tak malu menghantar request kat email Si Apis tu...hehehe. 
Tak sangka plak cepat jer dia tunaikan permintaan aku tu...
tup2 dah terima email lakaran sudah siap. 
Sebijik gaya ngan foto yang ku kirimkan...thanks yea Acik Apis.

Kepada teman2 yang teringin nak request lakaran potret
yang comey cam aku nih, boleh la hantar gambar kat
apis_v2@yahoo.com atau bagi link gambar korang kat Apis.
Free je tau...tiada caj tersembunyi yang dikenakan...:)

Okey la...nak out dulu...nak sambung beraya kat umah pak sedara yang baru pulang ke rumahnya semalam. Acara makan2 lagi hari ni...bakar rusa ko...mesti sedap sehingga menjilat jari ni...hehehe. Sapa nak ikut moh ramai2 kita pi serbu...^_^




2 comments:

justcallmeanis said...

uwargghh ! comel :D nak jugek la. hehheeh

BiNtaNg HaTi said...

bleh je...hantar jer requet kat apis tu...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...