Tuesday, January 3, 2012

Yeahhh!! New Free Shoutbox : Shout.Busuk.Org


Salam penuh keceriaan untuk semua...:)

Seperti yang semua sedia maklum shoutbox atau shoutmix tidak lagi disediakan secara percuma. Jadi tak boleh la nak jerit2 tinggalkan tapak kaki kat blog kengkawan semua kan...tapi jangan risau ada penyelesaiannya. Sekarang ini pihak busuk.org telah menyediakan shoutbox percuma kepada anda semua. So, apa tunggu lagi moh la jerit2 guna shoutbox baru ni...hehehe. Aku sudah....anda bila lagi?? Gunalah produk buatan tempatan....weee~~

Jommm...cekidout !!


Apakah ciri-ciri yang ada pada shoutbox busuk?
  1. Real-time chat - Maknanya anda tak perlu lagi nak refresh shoutbox anda setiap kali nak tengok mesej baru
  2. Custom smilies - Kami menyediakan hampir 100 bentuk emoticon smilies untuk anda. Bukan itu saja, anda juga boleh menggunakan smiley anda sendiri dan boleh pilih sama ada ingin menggunakan bersama smilies kami ataupun menggunakan smilies anda sahaja.
  3. Customizable - Anda juga boleh customize color shoutbox anda mengikut color yang anda sukai atau bersesuaian dengan laman web anda
  4. Word filter - Tak suka dengan sesuatu perkataan? Anda boleh filter perkataan tersebut dan menggantikannya dengan perkataan yang lain.
  5. Ban system - Anda boleh menggunakan ban system kami untuk menghalang sesiapa sahaja daripada menggunakan shoutbox anda
  6. Online user counter - Memaparkan bilangan user online yang sedang menggunakan shoutbox anda
  7. FREE! - Dan yang paling penting sekali, shoutbox yang kami sediakan ini adalah percuma!

Daftar di sini


6 comments:

Bulan Syurga Firdausi said...

da jd org 1st masuk dlm tu :P hehehe

BiNtaNg HaTi said...

tahniah!!

hehehe...cam best gak shoutbox busuk tu kan...:)

zulfikar hazri said...

aku dah lama dah buang shoutbox..

malas nak pakai, banyak spam..

BiNtaNg HaTi said...

tauuu...x boleh da nak jerit2 tinggalkan tapak kasut kat blog ko tu...hehehe

sabry oppa said...

i follow you... follow me back okey...
nice entry n blog yg superb!
rajin2 kan lah tgk tuk singgah blog sabry oppa n ahmad sabree... n ringan2 kan untuk komen entry okey gurlz.. good luck dalam berblogging... sabry oppa always support !
shaberry92.blogspot.com (blog kpop)
sabryoppa.blogspot.com (blog remaja)
kalau boleh follow 22 blog okey..
thanks! nice to meet you..

BiNtaNg HaTi said...

thanks sabry...:)

insyaAllah akan ku jejaki tapak kaki mu itu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...