Friday, July 20, 2012

Kenangan setahun yang lalu...


Salam penuh keceriaan untuk semua...:)

Alahaiiii la labu...lama sungguh tak update rupa nyer...baru perasan bila ditegur oleh Firdaus kat entry yang lepas, tu pun sebab masuk komen kat e-mel...hehehe. Jarang dah aku jenguk blog sekarang ni...online online jugak tapi takde mood plak nak buka blog apatah lagi nak update walaupun banyak benda nak cite...jenguk fb jer kejap pastu offline. Tak boleh nak buat pe la kannn kalu mood pun takde...ngeee~~

Malam ni tetiba je mood rajin nak meng'update' blog...sebenarnya nak share gambar2 masa ngedate kat taman bunga tempoh hari...oppsss!! Aiseyymann...nampak gaya nyer kena postpone ke lain entry la...memberku belum transfer lagi gambar2 tu semua...terbantut semangatku ini....haishhh!!

Memandangkan gambar2 terbaru belum ready untuk di post kat sini maka korang layan dulu la gambar2 lama. Gambar2 tentang bunga gak tapi kenangan setahun yang lalu...hahaha. Aku ada buat entry pasal Pesta Floria 2011 tu tapi tak publish la plak, cuma post kat fb je...camne boleh terjadi begini...adesss!! Publish sekarang pun kira ok la kan daripada takde...sekurang2nya terupdate gak blog aku ni kannn. So, korang cuci2 mata la ngan gambar2 ni dulu ok....:))


Gambar2 di dalam pavillion










 Gambar2 sekitar booth jualan









 Gambar2 di sekitar taman












Adios...jumpa lagi di next entry....:))





2 comments:

Muhammad Syahrul Firdaus said...

akk keje bahagian tu ke kak..??? :)

BiNtaNg HaTi said...

xde la..ni saje2 jenjalan cuci mata masa floria thn lps, nanti akak upload pic floria thn ni lak tp x sempat nak ambik lg pic ngan member...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...